Olympian Ystävät ry

 

Tule mukaan kannattamaan Hangon Elokuvajuhlia

 

Olympian Ystävät ry on avoin yhdistys, kuka tahansa voi tulla mukaan. Yhdistys järjestää Hangon elokuvajuhlat, tule mukaan tehdään siitä oikea elävän kuvan kansanjuhla. Sinun panoksesi voi vaikka olla se että lähetämme sinulle tietoa.

 

Hanko on perinteinen, aktiivinen elokuvakaupunki. Kino Olympia on esimerkki teatterista, jossa onnistuneesti yhdistyy uusin tekniikka ja vanhojen elokuvasalien lumo. Hangon elokuvajuhlat järjestetään ensi vuonna jo 20 kerran, festivaali on kasvanut vuosi vuodelta ja kokoaa jo elokuvan ystäviä ympäri Uuttamaata ja kauempaakin. Festivaali on Olympian ystävät yhdistyksen suurponnistus. Olympian ystävät on toiminut jo kolmella vuosikymmenellä, tavoitteena tukea ja kehittää elävän kuvan asemaa ja elokuvateatterin toimintaedellytyksiä Hangossa.

 

Miten kulttuuriyhdistys voi näitä tavoitteita toteuttaa?

Ennen kaikkea antamalla elokuvan puhua puolestaan. Joka vuotisen elokuvajuhlat- tapahtuman lisäksi yhdistys on vuodesta 2012 järjestänyt kesäkauden päätteeksi ulkoilmanäytöksen. Ohjelmassa on ollut lyhytelokuvia, pitkä dokumentti Oceans, ruotsalainen rytmikäs komedia Sound of Noise sekä musikaaliklassikko, iki-ihana Cherbourgin sateenvarjot. Viimeisimpänä syksyllä 2017 oma tuotantomme: Hanko, meri ja musiikki. Suurten elämysten tummenevat elokuun illat jatkuvat vastakin.

Järjestämme myös yhdessä kansalaisopiston vuosittain 6-7 elokuvan esityssarjan. Näissä näytöksissä yleisö voi tutustua siihen mistä elokuvan tarjoama kokemus syntyy ja keskustella havannoistaan..

 

Yhdistys järjestää elokuvatyöpajoja ja kursseja yhdessä oppilaitosten kanssa. Hankoniemen lukion kanssa yhteistyötä on tehty vuodesta 2013 lähtien ja kursseilla kuvattuja lyhytelokuvia on esitetty elokuvajuhlien yhteydessä. Yhdistys on myöskin tuottanut Hangon historiaan liittyviä paikallisdokumentteja.

 

Olympian Ystävät tarjoaa kiinnostuneille mahdollisuuksia ja apua järjestää Hangossa elävään kuvaan liittyviä tapahtumia, isompia tai pieniä, picknikeistä seminaareihin. Tarjoamme mahdollisuuksia kurkistaa elokuvan historiaan, elokuvan tekemiseen - suurten studioiden tunnelmasta digipajoihin. Tai elokuvan ’lukupiirejä’ pop-up periaatteella.

 

Tervetuloa osallistumaan niin kuin sinulle sopii.

Olympian Ystävät ry on siis avoin yhdistys, jonka toimintaan kaikki voivat liittyä.

Jokainen voi valita kuinka toimii, osalle riittää kannattaminen toiset haluavat toimia itse. Foorum on vapaa. Lisätietoja saa Kino Olympian aulasta ja sähköpostilla. Yhteyttä jäseniin pidetään pääosin sähköpostin välityksellä. Liity mukaan elokuvan ystävien verkostoon.

 

Lopuksi

Elävä kuva on tänään mukanamme kaikkialla, sen vaikuttavuus on kasvussa. Jännittävää on se että - vastoin odotuksia -  elokuvateatterin ja suuren valkokankaan taikaa ei ole murtanut televisio, eivät kotivideot eikä edes internet. Mediakasvatuksen merkitys nyky yhteiskunnassa on myös kasvussa.

 

 

 

 

Olympian ystävät ry

olympianystavat(at)gmail.com

Kristian Åberg

040 746 05 90

 

 

 

YHDISTYKSEN TIEDOT

 

Olympian Ystävät ry

olympianystavat(at)gmail.com

c/o Kristian Åberg

Tarhakatu 5 B 9,

10900 Hanko

puh: 040 746 05 90

 

Y-tunnus: 2335161-2

 

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Etusivu         Ohjelma         Info           Liput      Olympian Ystävät ry 

Etusivu         Ohjelma         Info        Liput       Olympian Ystävät ry

copyright 2017 Hangon Elokuvajuhlat/Olympian Ystävät ry
copyright 2017 Hangon Elokuvajuhlat/Olympian Ystävät ry
copyright 2017 Hangon Elokuvajuhlat/Olympian Ystävät ry
copyright 2017 Hangon Elokuvajuhlat/Olympian Ystävät ry