Olympian Ystävät ry

 

Tule mukaan kannattamaan Hangon Elokuvajuhlia

 

Olympian ystävät ry on avoin yhdistys, johon kuka tahansa voi tulla mukaan. Yhdistys järjestää Hangon elokuvajuhlat. Tule mukaan, tehdään siitä oikea elävän kuvan kansanjuhla. Voit olla mukana toiminnassa eri tavoin. Ilmoittaudu postituslistalle, niin lähetämme sinulle tietoa tapahtumista ja elokuvista. Voit tulla halutessasi mukaan ideoimaan tapahtumia ja osallistua talkoisiin. Jos haluat mukaan toimintaan tiiviimmin, liity jäseneksi. Toivotamme sinut, kaveriporukat, yritykset, yhdistykset ja muut tahot lämpimästi tervetulleeksi tukemaan ja kehittämään toimintaamme.

 

Uudet ja vanhat jäsenet

 

Päivitämme parhaillaan yhdistyksen jäsenrekisteriä. Jos olet jo mukana toiminnassa, vahvistathan halukkuutesi jatkaa yhdistyksen jäsenenä myös vuonna 2019.

Kun liityt jäseneksi tai vahvistat jatkavasi yhdistyksen jäsenenä, kirjoita viestin otsikkoon ”Jäsenyys” ja ilmoita siinä seuraavat yhteystiedot: nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero.

 

Yhteystiedot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elävä kuva on mukanamme kaikkialla

 

Hanko on perinteinen, aktiivinen elokuvakaupunki. Hangon elokuvajuhlat järjestetään jo 21. kerran. Festivaali on kasvanut vuosi vuodelta ja kokoaa jo elokuvan ystäviä ympäri Uuttamaata ja kauempaakin. Festivaali on Olympian ystävät -yhdistyksen suurponnistus. Kino Olympia on esimerkki teatterista, jossa onnistuneesti yhdistyy uusin tekniikka ja vanhojen elokuvasalien lumo.

Olympian ystävät on toiminut jo kolmella vuosikymmenellä. Yhdistyksen tavoitteena on tukea ja kehittää elävän kuvan asemaa ja elokuvateatterin toimintaedellytyksiä Hangossa. Miten kulttuuriyhdistys voi näitä tavoitteita toteuttaa? Ennen kaikkea antamalla elokuvan puhua puolestaan.

Elokuvajuhlien lisäksi yhdistys on vuodesta 2012 järjestänyt kesäkauden päätteeksi ulkoilmanäytöksen. Ohjelmassa on ollut lyhytelokuvia, pitkä dokumentti Oceans, ruotsalainen rytmikäs komedia Sound of Noise sekä musikaaliklassikko, iki-ihana Cherbourgin sateenvarjot. Kahtena syksynä on esitetty omaa tuotantomme: Hanko, meri ja musiikki vuonna 2017 ja viime vuonna Art is Life/Life is Art. Suurten elämysten tummenevat elokuun illat jatkuvat vastakin.

Yhdistys on järjestänyt elokuvatyöpajoja ja kursseja yhdessä oppilaitosten kanssa. Hankoniemen lukion kanssa yhteistyötä on tehty vuodesta 2013 lähtien ja kursseilla kuvattuja lyhytelokuvia on esitetty elokuvajuhlien yhteydessä.

Olemme järjestäneet yhdessä kansalaisopiston kanssa useamman elokuvan esityssarjan. Näissä näytöksissä yleisö on voinut tutustua siihen, mistä elokuvan tarjoama kokemus syntyy ja keskustella havainnoistaan. Yhdistys on tuottanut myös Hangon historiaan liittyviä paikallisdokumentteja.

Olympian ystävät tarjoaa kiinnostuneille mahdollisuuksia ja apua järjestää Hangossa elävään kuvaan liittyviä tapahtumia, isompia tai pienempiä, piknikeistä seminaareihin. Tarjoamme mahdollisuuksia kurkistaa elokuvan historiaan, elokuvan tekemiseen - suurten studioiden tunnelmasta digipajoihin. Tai voimme järjestää elokuvan ’lukupiirejä’ pop-up-periaatteella.

Elävä kuva on tänään mukanamme kaikkialla, sen vaikuttavuus on kasvussa. Jännittävää on se, että vastoin odotuksia, elokuvateatterin ja suuren valkokankaan taikaa ei ole murtanut televisio, eivät kotivideot eikä edes internet. Mediakasvatuksen merkitys nyky-yhteiskunnassa on myös kasvussa.

Olympian Ystävät ry on siis avoin yhdistys, jonka toimintaan kaikki voivat liittyä. Jokainen voi valita kuinka toimii. Osalle riittää kannattaminen, toiset haluavat toimia itse. Foorumi on vapaa. Lisätietoja saa Kino Olympian aulasta ja sähköpostilla. Yhteyttä jäseniin pidetään pääosin sähköpostin välityksellä. Liity mukaan elokuvan ystävien verkostoon.

 

Tervetuloa osallistumaan niin kuin sinulle sopii!

 

Kristian Åberg

Olympian ystävät ry

 

 

 

 

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

YHDISTYKSEN TIEDOT

 

Olympian Ystävät ry

olympianystavat(at)hangonelokuvajuhlat.fi

c/o Kristian Åberg

Tarhakatu 5 B 9,

10900 Hanko

puh: 040 746 05 90

 

Y-tunnus: 2335161-2

 

 

Etusivu         Ohjelma         Info           Liput      Olympian Ystävät ry 

Etusivu         Ohjelma         Info        Liput       Olympian Ystävät ry

Tietosuojaseloste

copyright 2019 Hangon Elokuvajuhlat/Olympian Ystävät ry
copyright 2019 Hangon Elokuvajuhlat/Olympian Ystävät ry
copyright 2019 Hangon Elokuvajuhlat/Olympian Ystävät ry
copyright 2019 Hangon Elokuvajuhlat/Olympian Ystävät ry